APP + toegang database

Klik, scan, klaar

HACCP-pyramid® APP voor iPhone/iPad vermijdt  afval

HACCP-pyramid® keurmeester maakt houdbaarheid zichtbaar en helpt u met alerts als houdbaarheid overschreden dreigt te worden. Vermijdt afval en maak gebruik van deze APP.

Nieuw is dat door de ‘APP’ u zich kunt vergewissen van houdbaarheid, bewaaromstandigheden en veel meer. Voor het eerst wordt het mogelijk om met een APP een alert of waarschuwing met betrekking tot houdbaarheid te geven. Daarmee is fiks te besparen op uw kosten en het simpelweg weggooien te beperken. U hoeft niets meer bij te houden. Gegevens worden vastgelegd in de cloud database. In het licht van ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid en daarmee bederf en houdbaarheid betekent dit dat met HACCP-Pyramid nieuwe wegen worden geopend. HACCP-Pyramid keurmeester wordt uw eerste hulp bij koken. Via de site zijn uw gegevens ook altijd opvraagbaar.

Extra’s voor de professionals onder ons: Het gebruik, toegang en controle van voor houdbaarheid kritische data kan eveneens met Haccp-pyramid-keurmeester eenvoudig worden gevolgd, gemeten en gerapporteerd. Precies wat onze wetgever wil en ook nog een leuk verpakt zodat iedereen er plezier aan beleeft.

De software geeft u inkijk in uw vriezer op bijvoorbeeld uw iPad. HACCP-Pyramid is er voor bewaking van houdbaarheid in koeling, vriezers of uw bewaarplaats. Hiermee is het eerste volledige concept een feit en wordt de basis gevormd voor Maatschappelijk Bewust Ondernemen. De unieke codes worden geleverd op stickers in hygiënische Klik&Go® recyclebare doosjes.

Gratis: Koop de houdbaarheids software in de app store. Stuur daana, samen met het bewijs van koop, het HACCP-Pyramid team een Email naar info@gssbenelux.eu o.v.v. houdbaarheidsstickers + uw naam en adres en 1 setje diepvriesetiketten zal gratis worden toegezonden zodat u meteen aan de slag kunt.

 

 

HACCP-pyramid software

  • Met smartphone besparen
  • APP herinnert aan bewaarduur.
  • Al snel 50 euro per week besparing.
  • Overzicht op voorraad in magazijn, koeling, vriezer.
  • Toegankelijk via uw PC of iCloud.

Door de eenduidige toepassing maakt het HACCP-label al uw producten in bijvoorbeeld een koelcel overzichtelijk en ook nog eens traceerbaar door de unieke code. Door het gebruik van het HACCP-pyramid-keurmeester herkent u meteen wat en hoeveel er moet worden weggegooid wegens potentiële bacteriebesmetting. Dat maakt ook besparing mogelijk want het alert systeem zal u tijdig waarschuwen.

Klik-scan-klaar

Heeft u een iPhone of binnenkort een smartphone met Android of Windows 8: uw logboek is overbodig geworden omdat de Cloud database het van u overneemt. Kik, scan, klaar. Al uw gegevens worden online vastgelegd en u kunt ze evt. ook nog wijzigen. On line auditing wordt voor het eerst ook mogelijk. Afhankelijk van praktijkvragen zullen diverse lijsten beschikbaar komen.

Direct toegang tot uw gegevens via PC, Tablet of iPhone:

U kunt ook dan op uw iPhone kijken wat er nog in uw vriezer zit of u krijgt vanzelf een alert. Direct via uw PC kijken of via uw tablet kan ook:

http://service.haccpdb.com/login.php

Het Concept

Indien nodig wordt tevens geholpen met het inpassen HACCP in uw bedrijf. Hiermee is het eerste volledige concept voor voedselveiligheid een feit en wordt de basis gevormd voor Maatschappelijk Bewust Ondernemen.